Življenje je potica – Bel emajliran lonček

15.90 

Znan pregovor pravi, da življenje ni potica. Vendar življenje je pravzaprav tako kot potica. Velikokrat zavito, včasih bolj bogato nadevano, drugič manj. Nikoli pa ni tako slabo, da ne bi mogli uživati v v njem, zato si privošči najljubšo kavo iz emajlirane skodelice in strastno zagrizni v potico.

❤ Proizvajalec emajlirane skodelice
Metalac Posuđe (Srbija). Tiskano in
oblikovano v Sloveniji.
❤ Volumen lončka: 0,37 l

Ni na zalogi

Kategorija:
Deli
thumbnail
Življenje je potica – Bel emajliran lonček

Emajlirana skodelica naj bo tvoj najljubši spremljevalec doma ali v službi ob kavi, na izletu v planinah, na morju, v kempu ali na pikniku v družbi najboljših prijateljev, s katerimi boste ustvarjali nepozabne spomine.

Emajlirane skodelice so prevlečene z emajlirano prevleko, ki je pravzaprav gladka površina iz stopljenega stekla. Površina je brez por, kar preprečuje namnožitev bakterij in je enostavna za čiščenje, kar nam iz zdravstvenega vidika omogoča neoporečno uporabo skodelic.

Naši lončki so termično obdelani na izjemno visoki temperaturi (pribl. 800 stopinjah), torej se motivi zapečejo na emajlirano površino lončkov. Tisk na naših izdelkih je tako neoporečen in trajno obstojen tudi pri uporabi v pomivalnem stroju več generacij.

Volumen

0,37 l

Teža

165 g

Višina

8 cm

Premer

8 cm