-12%

Emajliran lonček in kava Brasil Santos

17.49  19.90 

Omejena izdaja paketov emajliranega lončka in kave za vse kafeholike. Paket vsebuje emajlirano skodelico Življenje je potica in kavo Brasil Santos, ki je mehka kava s pridihom cimeta.

Količina kave:  100 g
Mletje: turški način


★ Slika je simbolična
Kategorija
Deli

Omejena izdaja paketov emajliranega lončka in kave za vse kafeholike.

Za kavo BaniBeans stoji nadobuden 19-letnik, ki je kot dijak pred dvema letoma začel sam pražiti in mleti kavo. Mladenič s podjetno žilico je kot ljubitelj dobre kave ugotovil, da v Sloveniji primanjkuje ponudbe prvovrstne kave. Prav tako je v Sloveniji zelo težko najti butično trgovinico, kjer lahko kupec izbira med različnimi vrstami kave, ne da bi vsebovale dodane umetne arome. Kave BaniBeans so povsem sveže pražene in sveže zmlete v Sloveniji, kar jim daje močno aromo in prijeten pookus v ustih. Kavna zrna so sveža in skrbno izbrana ter prihajajo iz največjih kavorodnih celin. S spoznavanjem najrazličnejših kavnih poslastic je kavo tudi sam vzljubil in v vsak svoj izdelek vložil veliko ljubezni ter truda.

Paket ‘kafeholik’ vsebuje kavo Brasil Santos, ki je mehka kava s pridihom cimeta. Brazilija je največja svetovna pridelovalka kave. Zaradi okolja in podnebja kava odlično uspeva na toplem južnoameriškem soncu. Kava Brasil Santos je podobna kavi, kot jo večinoma pijemo v Evropi. Nekoliko temnejše praženje ji daje pookus mandlja, čokolade in cimeta. Kava je izredno mehka ter nežna in za kavopivce odlična tudi kot solo kava.

Poleg prvovrstne kave, ki je pražena in mleta v Sloveniji, dobite v paketu emajlirano skodelico, ki bo postala vaš najljubši spremljevalec doma ali v službi ob kavi, na izletu v planinah, na morju, v kampu ali na pikniku v družbi najboljših prijateljev, s katerimi boste ustvarjali nepozabne spomine.

Emajlirane skodelice so prevlečene z emajlirano prevleko, ki je pravzaprav gladka površina iz stopljenega stekla. Površina je brez por, kar preprečuje namnožitev bakterij in je enostavna za čiščenje, kar nam iz zdravstvenega vidika omogoča neoporečno uporabo skodelic.

Naši lončki so termično obdelani na izjemno visoki temperaturi (pribl. 800 stopinjah), torej se motivi zapečejo na emajlirano površino lončkov. Tisk na naših izdelkih je tako neoporečen in trajno obstojen tudi pri uporabi v pomivalnem stroju več generacij.

Volumen

0,37 l

Teža

165 g

Višina

8 cm

Premer

8 cm