Najin dan se prične s kavo…

Kafe odvisneža, ki rada pijeva kavo s stilom in sva svoje najljubše KOKO MOKO dizajne natisnila na emajlirane skodelice, ki jih ne želiva sebično zadržati samo zase.

Hojla, sva Domen in Teja.

Domen je grafični oblikovalec že vrsto let, zato sem ga spodbudila z idejo, da ustvariva lastno znamko skodelic, ker želiva vse, kar imava rada, deliti z vami. Oba sva velika ljubitelja kave oziroma predvsem druženja ob ‘kafeju’ (kot kavi rečemo na Koroškem 😊) in bi lahko rekli, da nama kava že praktično teče po žilah, se hitro naveličava enih in istih keramičnih skodelic in iščeva vedno nove ter bolj zanimive. Navdušila sva se nad trenutno popularnimi retro emajliranimi skodelicami (o vseh prednostih emajla napiševa kasneje), na katere sva natisnila svoje najljubše motive in zaradi katerih pijeva kavo še rajši. Pravijo, da skodelic pri hiši nikoli ni preveč in midva jim verjameva 😊.

Za vse, ki se hitro naveličate keramičnih skodelic ali jih prehitro polomite, so emajlirane skodelice več kot primerne. Za emajlirane skodelice lahko rečeva, da so praktično trajne, saj se zaradi materiala ne polomijo in ustvarjajo spomine, ki nas vežejo na dogodke povezane s skodelico, praktično večne.

Nekaj časa sva razmišljala o imenu znamke, ki jo želiva ustvariti in sva se nekako v hecu (ob sproščenem druženju ob kavi se ponavadi rodijo dobre zamisli) spomnila na kokoško🐣, ki je luškana in trmasta žival hkrati, saj se z drugimi rada kljuva za svojega črva (kot zanimivost še to, da so tudi kokoške pri stari mami jedle koruzo iz emajlirane skodelice 😊). Poimenovala sva jo Koko (spominja na oglašanje kokoši), kar se rima na Moko. Predstavljava vam torej simpatično znamko Koko Moko.

Sedaj pa vam privoščiva požirek dobre kave iz simpatično potiskanih emajliranih skodelic Koko Moko.

Oblikovano in natisnjeno v Sloveniji

Delček naju v vsakem izdelku.

V vsak izdelek sva želela vnesti nekaj domačega in slovenskega, zato so vsi najini napisi izključno v slovenskem jeziku, motivi pa so plod najine lastne domišljije in kreativnosti.
Emajliran lonček visoke kakovosti

Izbrana kvaliteta.

Lahko ste brez skrbi, saj ne prodajava mačka v žaklju. Preden sva se lotila tiska na skodelice, sva temeljito preučila ponudbo emajliranih skodelic in skrbno izbrala izredno kvalitetne in po vrhu pa še super kjut emajlirane skodelice, zaradi katerih bo pitje kave še bolj kul.